miercuri, 4 iunie 2014

League of Legends

Ce face junglerul in LoL?

Junglerul este acel jucator care sta majoritatea timpului in padure .El trebuie sa faca in special ganguri adica sa vina in ajutorul coechipierilor sai oferind avantajul numeric si nu numai.Junglerul castiga experienta, obtine buffuri si gold. ucigang monstrii din jungla .

Care este cel mai bun jungler?

Cel mai bun jungler este cel pe care joci tu cel mai bine.Fiecare campion si jungler are avantaje si dezavantajele sale, de exemplu:




Warwick e junglerul clasic ,poti sa nici nu iei smite.Daca esti incepator in ale junglingului Warwick este pentru tine.Cu ultimata initiezi bine lupta si gangul.






 Master Yi este pentru noobi.Daca esti incepator si vrei sa iei killuri repede il alegi pe Yi.Bineinteles cand ajungi sa joci cu jucatori mai priceputi iti iei pe cocoasa rau de tot.Face gang slab fara Red dar e bun in teamfights,face usor penta si poate fi omorat si mai usor.



Shaco, la inceput esti bun dar daca stii sa joci cu el esti bun mereu, slab in teamfights,poate fi AP,AD,hibrid,fiecare il construieste cum vrea,eu personal il fac cu critica si un pic de ap.








Sejuani,weak in early dar bun in late,un jungler bun la ganging datorit inghetului si OP in teamfights,ultimata e superba.Poti sa faci penta cu o singura apasare de buton, daca ai noroc sau poti sa fii un teamplayer si sa-ti ajuti coechipieri reusind impreuna un ACE.





Nocturne este alt asasin foarte bun,cu ultimata care cu greu scapi de el,are atac foarte puternic daca stai pe dara lui si este bun la ganguri datorita E.





 Udyr este un jungler tanky,foarte bun la ganguri si initiere,abilitatile lui sunt complete si diverese neavand o ultimata propriu-zisa .








Tryndamere e un jungler asasin bun la ganguri si in teamfighturi.Abilitate lui suprema e.. SUPREMA,Trynda face penta in 10 sec .













Evellyn este asasinul perfect, daca mai ai 10 hp si dai recall sau fugi dar joci impotrva unei Evellyn crede-ma ,nu vei scapa.Si nici pe ea nu poti s-o prinzi datorita lui E care da viteza foarte mare si elimina orice neutralizare. Poate fi AP dar si AD dar mie imi place sa aiba putin din amandoua.





















Care este junglerul vostru preferat?
Warwick
Shaco
Evelynn
Master Yi
Udyr
Tryndamere
Other
Please Specify:
Poll Maker

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentarii