miercuri, 4 iunie 2014

Un joc din copilarie

Hearthstone


Cati dintre voi isi mai amintesc de Yu-Gi-Oh ?










Presupun ca destul de multi dar de Duel Masters ?


Cred ca si mai multi avand in vedere ca este mai recent.Eu imi aduc aminte de amandoua ,imi aduc aminte ca aveam sute de carti de joc si nu pierdeam niciun episod din aceste desene.Colectionam la greu si ma jucam,le sortam,faceam deck-uri,schimb si chiar afaceri cu ele,ce mai, eram un adevarat fan.Ei bine Hearthstone este un joc exact la fel cu cele mai sus mentionate si care mi-au facut copilaria mai frumoasa.Hearthstone este un joc cu carti care are acelasi concept ca Yu-Gi-Oh si Duel Masters
.Hearthstone are 9 clase jucabile sau personaje principale,acestia se numesc Heroes si fiecare are abilitatile specifice si carti specifice clasei,ei reprezentandu-si deck-ul. Poti sa joci cu fiecare de cate ori vrei si poti sa le schimbi pachetul (deck) de cate ori vrei,Eroii (Heroes) cresc in nivel daca joci si castigi meciuri cu ei primind si carti noi la unele niveluri.

 Jocul are 3 moduri de joc,in fiecare castigand experienta ,impotriva oamenilor primeste mai mult XP desigur,exista si un mod de Ranked cu sezoane si reward-uri la finalul lor.
In fiecare zi primesti misiuni care iti dau aur cu care cumperi carti sau bilete pentru Arena ,un mod de joc in care joci pana la 3 infrangeri impotriva jucatorikor reali si primesti recompense .
Hearthstone este un joc din universul WoW, cu personaje de acolo.
Jocul este complet gratuit avand nevoie de un cont pe Battle.net. si internet ,cerintele de sistem sunt acceptabile in ziua de azi.
Deci daca vreti sa retraiti emotia unui joc de carti ca cele din copilarie va astept in Arena.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentarii